Destinații

”Avia Tur Grup” este o companie diversificată și de încredere, în dezvoltare dinamică, specializată în domeniul turismului intern și extern, înființată de profesioniști din domeniul turismului la începutul anului 2011.

Pe această pagină puteți găsi oferte de vacanță pentru diverse destinații și direcții, care se potrivesc gustului Dvs și puteți online rezerva turul imediat.

Turcia oferă o experiență de vacanță variată cu plaje frumoase, istorie bogată, diversitate gastronomică și ospitalitatea oamenilor săi. Călătorii din Moldova au acces la toate categoriile de hoteluri, de la modeste 3* până la mari complexe hoteliere luxoase de 5*, cu tot ce este necesar pentru un sejur confortabil.

Bulgaria oferă vacanțe pe litoralul mării Negre pe plajele luxoase de nisip. O gamă largă de hoteluri pentru toate bugetele și gusturile vă va scuti de dificultatea de a alege vacanța perfectă în Bulgaria la mare, precum și vă va oferi confort în timpul sejurului. Turiștii din Moldova au acces la toate stațiunile din sudul țării – Varna (Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, Sf. Constantin și Elena și altele) și Burgas (Obzor, Elenite, Sf Vlas, Sunny Beach, Sozopol, Dune).

Grecia este destinația perfectă de vacanță, unde vă puteți bucura de apa cristalină, obiecte turistice istorice, bucătărie delicioasă și de ospitalitatea localnicilor. Turiștii din Moldova au acces la ofertele pe insula Creta cu zbor din Chișinău, precum și în regiunile Kassandra, Athos și Sithonia din peninsula Halkidiki cu plecare din Chișinău. Desigur, numeroasele insule, inclusiv smaraldul verde - Thassos, așteaptă cu nerăbdare și turiștii moldoveni.

Vacanța în Egipt oferă plaje minunate, recife de corali uimitoare, obiecte antice și ospitalitate, care vă vor lăsa o amintire de neuitat. Vacanțele în Egipt sunt disponibile pe tot parcursul anului cu un zbor direct din Chișinău către regiunile Hurghada și Sharm El Sheikh.

Vacanța în Dubai și EAU promit o experiență de lux incredibilă cu zgârie-nori, plaje, cumpărături de lux și atracții culturale unice. Aici veți găsi o mulțime de hoteluri confortabile de 3-4*, precum și complexe hoteliere luxoase de 5* cu condiții chiar și pentru cei mai mici oaspeți.

Odihna în Israel promite o combinație uimitoare de istorie bogată, moștenire culturală, peisaje uluitoare, plaje însorite și bucătărie delicioasă, creând o experiență de neuitat pentru călători. Vacanța la mare, tratament și reabilitare, excursii turistice - turiștii din Chișinău și Moldova au acces la numeroase tururi pentru toate gusturile.

Vacanței în Zanzibar (Tanzania) reprezintă o continuă sărbătoare a verii veșnice, a Oceanului Indian turcoaz și a vegetației luxuriante. Aici puteți savura plajele cu nisip alb, oceanul cald și peisajele subacvatice uluitoare. O vacanță cu zbor direct din Chișinău în Zanzibar este o alternativă demnă pentru Maldive, deoarece aici puteți, de asemenea, să vă relaxați în bungalouri confortabile, să degustați delicatese locale și să explorați patrimoniul cultural bogat al insulei.