Destinații

”Avia Tur Grup” este o companie de turism diversificată și de încredere, în dezvoltare dinamică, specializată în domeniul turismului intern și extern, înființată de profesioniști din domeniul turismului la începutul anului 2011.

Pe această pagină puteți găsi oferte de vacanță pentru diverse destinații și direcții, care se potrivesc gustului Dvs și puteți online rezerva turul imediat.

Vacanta in Turcia oferă o experiență de odihna variată cu plaje frumoase, istorie bogată, diversitate gastronomică și ospitalitatea oamenilor săi. Călătorii din Moldova au acces la toate categoriile de hoteluri, de la modeste 3* până la mari complexe hoteliere luxoase de 5*, cu tot ce este necesar pentru un sejur confortabil.

Odihna in Bulgaria oferă vacanțe pe litoralul mării Negre pe plajele luxoase de nisip. O gamă largă de hoteluri pentru toate bugetele și gusturile vă va scuti de dificultatea de a alege vacanța perfectă în Bulgaria la mare, precum și vă va oferi confort în timpul sejurului. Turiștii din Moldova au acces la toate stațiunile din sudul țării – Varna (Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, Sf. Constantin și Elena și altele) și Burgas (Obzor, Elenite, Sf Vlas, Sunny Beach, Sozopol, Dune).

Vacanta in Grecia este destinația perfectă de odihna, unde vă puteți bucura de apa cristalină, obiecte turistice istorice, bucătărie delicioasă și de ospitalitatea localnicilor. Turiștii din Moldova au acces la ofertele pe ins. Creta cu zbor din Chișinău, precum și în regiunile Kassandra, Athos și Sithonia din peninsula Halkidiki cu plecare din Chișinău. Desigur, numeroasele insule, inclusiv smaraldul verde - Thassos, așteaptă cu nerăbdare și turiștii moldoveni.

Vacanța în Egipt oferă plaje minunate, recife de corali uimitoare, obiecte antice și ospitalitate, care vă vor lăsa o amintire de neuitat. Vacanțele în Egipt sunt disponibile pe tot parcursul anului cu un zbor direct din Chișinău către regiunile Hurghada și Sharm El Sheikh.

Vacanța în Dubai și Emiratele Arabe promite o experiență de lux incredibilă cu zgârie-nori, plaje, cumpărături de lux și atracții culturale unice. Aici veți găsi o mulțime de hoteluri confortabile de 3-4*, precum și complexe hoteliere luxoase de 5* cu condiții chiar și pentru cei mai mici oaspeți.

Odihna în Israel promite o combinație uimitoare de istorie bogată, moștenire culturală, peisaje uluitoare, plaje însorite și bucătărie delicioasă, creând o experiență de neuitat pentru călători. Vacanța la mare, tratament și reabilitare, excursii turistice - turiștii din Chișinău și Moldova au acces la numeroase tururi pentru toate gusturile.

Vacanța în Zanzibar (Tanzania) reprezintă o continuă sărbătoare a verii veșnice, a Oceanului Indian turcoaz și a vegetației luxuriante. Aici puteți savura plajele cu nisip alb, oceanul cald și peisajele subacvatice uluitoare. O vacanță cu zbor direct din Chișinău în Zanzibar este o alternativă demnă pentru Maldive, deoarece aici puteți, de asemenea, să vă relaxați în bungalouri confortabile, să degustați delicatese locale și să explorați patrimoniul cultural bogat al insulei.

Odihna in Tunisia presupune piete stralucitoare cu abundenta de dulciuri orientale, centre moderne de talasoterapie, palate fermecatoare, plaje confortabile, atmosfera basmelor arabe, condimentata cu farmecul francez, toate la doar trei ore de zbor din Chisinau.

Odihna in Muntenegru promite o combinatie unica de peisaje montane, marea Adriatica cristalina si orase vechi si pitoresti, unde se poate bucura de o atmosfera autentica. Kotor-ul incredibil si numeroasele golfuri retrase ofera conditii ideale pentru o relaxare linistita si variata.

Odihna pe Cipru va invita sa va bucurati de un climat cald mediteranean, sa explorati monumente arheologice si sa va relaxati pe plajele cu apa cristalina. Gastronomia locala, influentata de bucataria mediteraneana si turceasca, completeaza experienta unica a vacantei pe aceasta insula.

Odihna in Albania promite o combinatie uimitoare de mostenire culturala, plaje frumoase de pe coasta Adriaticii si o atmosfera dinamica in statiunile moderne. Călătorii se pot bucura de castele istorice și golfuri retrase de-a lungul coastei, creând o experiență de vacanță distinctă în această țară din Peninsula Balcanică.

Odihna in Spania contribuie la savurarea unei combinații deosebite între mostenirea culturala, bucataria rafinata si peisajele incredibile, de la piețele animate din Barcelona până la plajele retrase de pe Costa Brava. Aici fiecare poate găsi ceva pe gustul său - fie că sunt excursii la obiective istorice, participarea la festivaluri tradiționale sau odihna liniștită pe malul Mării Mediterane.