Grecia

Vacanța în Grecia din Chișinău și Moldova în sezonul 2024 va fi, ca întotdeauna, fermecătoare, de neuitat și diversificată. Pentru o experiență unică, Grecia oferă numeroase stațiuni, insule (precum Thassos și Santorini), marea Egee, Mediterană și Ionică, precum și faimosa peninsulă Halkidiki. Desigur, sejur si oferte în Creta cu zbor din Chișinău este de asemenea populară. În sezonul 2024, călătorilor le sunt disponibile pachete turistice – oferte pe Creta cu avionul cu mai multe zboruri directe pe săptămână din Chișinău spre Heraklion, inclusiv pe sistemul all inclusive. Grecia din Chișinău - tururi și sejururi în țara zeilor la prețuri accesibile le veți găsi în compania noastră.

În acest sezon, compania Aviatur este bucuroasă să ofere tururi cu autocarul în Grecia din Chișinău, cu zbor direct, sejururi cu mașina și oferte fierbinti last minute.

Vacanța si oferte pe peninsula Halkidiki din Chișinău 2024

Peninsula Halkidiki este o zonă turistică populară din nordul Greciei, care atrage an de an mulți turiști din întreaga lume. Forma unică a peninsulei, formată din trei "degete" alungite - Kassandra, Sithonia și Athos, îi conferă un farmec aparte și o iubire pentru Grecia și marea Egee.

Stațiunile din Halkidiki oferă o varietate de opțiuni de vacanță pentru toate gusturile. Puteți alege un sat liniștit și relaxant, unde să vă bucurați de razele calde ale soarelui pe o plajă nisipoasă sau să vă opriți în centrul unei localități de coastă și să vă bucurați de petrecerile de noapte în cluburi. Vacanța în Grecia la mare cu copiii la fel promite să fie de neuitat (și la prețuri accesibile din Chișinău), deoarece peninsula Halkidiki este considerată pe bună dreptate una dintre cele mai curate regiuni ecologice din țară și de pe întreaga coastă a mării Egee.

Sejur pe insula Creta din Chișinău 2024

În sezonul 2024, Aviatur vă propune să vă bucurați de vacanța pe insula grecească Creta, cu zbor direct din Chișinău. Doar două ore și veți fi pe malul mării calde pe stațiuni cretane - Heraklion, Lassithi, Hersonissos, Rethymno, Agios Nikolaos, Malia, Stalis și multe altele.

Vacanța în Creta, cea mai mare insulă grecească, oferă numeroase avantaje pentru turiști. Iată trei beneficii principale ale unei vacanțe pe această insulă:

  1. Plaje și mare minunate. Creta este renumită pentru plajele sale superbe și apele curate ale mării Mediterane. Insula are peste 1000 de kilometri de coastă, unde puteți găsi plaje variate - de la golfuri pitorești cu nisip la golfuri izolate cu pietricele. Grecia, inclusiv Creta, este faimoasă pentru numărul mare de plaje marcate cu steaguri albastre, ceea ce atestă calitatea înaltă a apei, malurilor și a vacanței excelente.
  2. Moștenire istorică și culturală. Creta are o bogată istorie care se întinde până în perioadele antice grecești și minoice. Călătorii se pot bucura de explorarea obiectivelor arheologice și pot vizita diverse muzee, unde pot descoperi istorie și cultura insulei bogate.
  3. Diversitatea naturală și activități recreative. Creta oferă o varietate de oportunități pentru o vacanță activă la natură. Munții oferă trasee magnifice pentru drumeții și călătorii cu bicicleta. Insula este cunoscută și pentru defilee, parcuri naționale, faună și floră unică. De asemenea, Creta este renumită pentru posibilitățile de practicare a sporturilor acvatice.

Vacanta in Grecia din Moldova pe insule

Desigur, vorbind de vacanța în Grecia din Moldova si Chișinău, este imposibil să nu vorbim de alte insule, pe lângă cea mai mare - Creta. În general, există peste 1400 de insule în Grecia, inclusiv cele mari și mici. Din acest număr, 227 de insule sunt locuite, iar doar 78 dintre ele au peste 100 de locuitori. Acest lucru vă permite să imaginați diversitatea insulelor Greciei, de la mici și izolate la mai populate și populare. Pe lângă Creta, una dintre cele mai mari insule este Rodos. De asemenea, populare pentru turiștii din Moldova sunt Corfu, Lefkada, Mykonos, Thassos, Kos, Santorini, Zakynthos, Kefalonia.

Pe de o parte, pe fiecare insulă grecească veți găsi ospitalitate de sud, fructe de mare uimitoare, legume și fructe proaspete și cazarea confortabila. În același timp, având în vedere istoria veche, insulele se remarcă prin arhitectura lor, precum și prin plaje, condiții pentru vacanta familiilor cu copii sau pentru tineri. Desigur, alegerea unei insule pentru recreere depinde de disponibilitatea propriei mașini. În orice caz, managerii companiei noastre vă vor recomanda cea mai bună direcție în funcție de dorințe, preferințe, buget.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în oficiile noastre pentru a vă oferi vacanța, odihna și sejururi la preturi accesibile pe insula Creta și Grecia.

 

odihna in grecia econom

Ce condiții să se aștepte de la hoteluri econom din Grecia:
* Camere simple, cu toate necesitatile,
* Mai multe apartamente si hotele ofera o zonă de bucătărie pentru posibilitatea de auto-gătire,
* Mai mare distanță pina la plajă,
* O zonă mică a hotelului, precum și infrastructura minimala,
* Absenţa echipei de animație.

Sa nu credeți pe cineva care va spune că odihna din Grecia merită o mulțime de bani. Managerii companiei AviaTur cunosc ofertele pentru o vacanță economică pe țărmurile mării Egee sau mării Mediterane și sunt bucuroși să va ofere aceste.

Grecia este renumită pentru frumusețea plajelor, golfurilor, mărilor, zonelor de parc, precum și ospitalității și a viaței linistita a localnicilor. Nu este surprinzator faptul ca tot mai multi turisti sunt dornici sa vina aici pentru vacanta. Întrebați managerii AviaTur pentru costul ofertelor in Grecia din Chișinău. Bucurați-vă de servicii excelente, de vreme frumoasă și de o vacanță minunată la mare. Si tot asta la prețuri destul de atractive.

 

Riviera Olympica – odihna excelenta pe malul marii Egee

Riviera Olympica este o adevarata surpriza pentru turistii. Deseori, Riviera Olympica este considerata a fi o singura statiune, dar Riviera Olimpului se intinde de fapt de-a lungul a 70 km de coasta si este remarcabila datorita climei blande, plajelor surprinzator de frumoase, imbracate cel mai adesea in nisip fin, si apelor clare ale Marii Egee. Zgomotoasa, plina de taverne si restaurante, dar si de vestigii ale civilizatiei elene, aceasta regiune poate fi destinatia perfecta pentru o vacanta reusita la un tarif acceptabil.

Grecia oferă peste 70 de kilometri de plaje în regiunea populară Pieria. Un loc pitoresc lângă orașul major al Greciei, Salonic este renumit pentru peisajele sale, o combinație de culori verde de vegetație, plaje cu marea azurie și nisip auriu. Vacanțele în această regiune a Greciei sunt mult mai ieftine decât la alte stațiuni populare. O selecție largă de taverne, cafenele și baruri, precum și o abundență de programe de excursii vă vor decora vacanța cu noi impresii strălucitoare.

Dacă doriți să știți cât de mult costă tururi cu autocarul in Grecia din Chișinău, ați accesat site-ul nostru în mod corect. Managerii AviaTur au selectat o gamă largă de hoteluri din regiunea Pieria pentru fiecare gust și buget.

 

Pe această pagină a site-ului companiei de turism AviaTur vă sunt prezentate cele mai populare hoteluri preferate din Grecia, stațiunile din peninsula Halkidiki. O selecție largă de hoteluri va satisface gusturile oricărui turist, indiferent de buget și vârstă, preferințe. Solicitarea prețului pentru costul de odihnă în hoteluri, puteți alege orice dată care este cea mai potrivită pentru dvs., iar managerii companiei vă vor spune prețurile actuale.

Peninsula Halkidiki din Grecia și faimoasele sale regiuni din Kassandra, Sithonia și Athos oferă călătorilor numeroase hoteluri pentru vacanța confortabilă și lipsită de griji.

Peisajele uimitoare a marii Egee și măslinii vor crea o adevărată experiență de vacanță ca in paradis, indiferent de hotelul pe care îl preferați pentru vacanțele dvs. grecești.

Vacanțele în Grecia în stațiunile din peninsula Halkidiki, cum ar fi Kassandra, Sithonia și Athos, se vor potrivi tuturor turiștilor care nu își pot imagina vacanta fără o abundență de soare, mare, verdeață și vederi fantastice. Hoteluri în Grecia, prețurile pentru recreere în care sunt prezentate pe această pagină a site-ului, oferă o mulțime de opțiuni diferite de trai, precum și diverse servicii pentru o odihnă canfortabila fără griji, bucătărie locală și europeană, un nivel decent de servicii.

 

Grecia – preturi la odihna All Inclusive

Gama de servicii care sunt furnizate gratuit pe sistemul All Inclusive variază în dependenta de hotel. Cu toate acestea, oriunde pe teritoriul hotelului vi se oferă o cantitate nelimitată de mâncare și băuturi locale, inclusiv cele cu alcool. În plus, deseori sistemul All Inclusive din Grecia oferă gustări constante atât in hotel, cât și pe teritoriul său.

Odihnește-te în Grecia din Chișinău cu masa All Inclusive. Odihna in Grecia in hotele All Inclusive poți rezerva la managerii companiei noastre.

 

сг autocarul

Vă sugerăm să solicitați prețul și să aflați costul de odihnă în Grecia cu autobuzul din Chișinău. Peninsula Halkidiki și “degetele” sale – Athos, Sithonia și Kassandra, oferă turiștilor resurse naturale unice, o mare cu apă limpeda, plaje cu nisip auriu, peisaje pitorești, precum și familiarizarea cu așezările tradiționale din Grecia. Sute de hoteluri s-au stabilit în numeroasele golfuri ale peninsulei pentru orice buget și gust. Hoteluri va ofer un nivel ridicat de servicii și tot ce aveți nevoie pentru o vacanță fără griji. Și imaginați-vă că toate acestea sunt disponibile cu plecarea din Chișinău cu autocarul.

Rezervați o vacanță în Grecia cu autocarul de la managerii AviaTur din Chișinău și asigurați-vă că această vacanță va lăsa un semn stralucitor în memoria dvs.

 

odihna in grecia din chisinau

Excursia în acest colț de rai va rămîne mereu în amintire, în primul rând prin diversitatea sa, și nu în ultimul rînd, prin trăirea multor senzații fascinante. Odihna în Grecia va îmbina în sine tot ceea ce este necesar pentru o odihnă completă şi distractivă, indiferent de preferințele turiștilor care vizitează acest plai cu o istorie destul de interesantă. Acest loc merită a fi vizitat, întrucît fiecare excursie va aduce impresii de neuitat. Orice turist va găsi aici propriul său anturaj, care îi va permite să uite complet de problemele cotidiene. Compania AviaTur oferă cea mai bună selecţie de programe pentru odihna în această direcție; astfel, în Grecia, oferind o întreagă gamă de servicii turistice confortabile.

Programul pentru excursie

Odihna in Grecia permite sufletului descoperirea adevăratelor simboluri ale întregii culturi de pe acest teritoriu, multe dintre ele atingînd o vîrstă milenară. A vedea cu propriul ochi Acropole împreună cu Panthenon, anticul Panathinaikos din marmur, Teatrul lui Dionysus, arcul Ariadnei, Templul lui Zeus din Olimp şi o mulţime de alte locuri istorice de mare importanță, pot fi vizitate chiar la sosirea în orașul Atena, unde vin majoritatea turiştilor, dornici de a vizita acest loc.

În întreaga ţară sunt situate o mulțime de monumente din epoci diferite, reflectând dezvoltarea statului grecesc şi a civilizaţiei universale ca un tot întreg. Aici există o mulțime de obiecte cu caracter religios, numărul lor depășind - 1000 de mănăstiri. Existența traseelor montane ușurează circulaţia rapidă şi confortabilă între locurile istorice semnificative.

Odihna pe litoralul mării

Litoralul Greciei se întinde pe o suprafață de 13.700 kilometri şi este cel mai lung litoral din Europa. Țărmul acestei antice țări este cuprins de cinci mări, în care sunt situate mai mult de două mii de insulițe - unice prin frumusețea lor. Multe dintre ele au o infrastructură turistică foarte bine dezvoltată. La dispoziția turiștilor este oferită atît activități extreme, cît și tipuri calme de odihnă, localizate pe cele mai renumite plaje. Turiștii care au comandat o vacanță în Grecia prin intermediul companiei AviaTur vor fi cazați în cele mai moderne hoteluri și se vor bucura în totalitate de beneficiile serviciului hotelier.

Pe lîngă faptul că odihna in Grecia este extraordinară, veți fi surprinși prin gama largă de bucate delicioase, o varietate de plaje cu apă cristalină, trasee special construite pentru turiști, precum şi o atmosferă vibrantă cu caracter de divertisment. O mare popularitate zonei date crează prezența prețurilor mici în comparație cu înaltul nivel de servire a turiștilor.