Oferte vacanța în Egipt din Chișinău 2024

Stațiunile egiptene au devenit un simbol al relaxării excelente pe plajă de mult timp in urma și, prin urmare, vacanțele si sejururi în Egipt (Sharm el Sheikh și Hurghada) din Chișinău 2024 sunt foarte populare în rândul cetățenilor moldoveni, iar oferte si excursiile în Egipt sunt solicitate în orice perioadă a anului. Pe frumoasa coastă a mării Roșii, sute si mii de călători moldoveni se adună pe tot parcursul anului. Ei cauta liniște și confort, vacanța in Egipt All Inclusive fără griji, condiții confortabile de cazare și divertisment pentru orice virsta inclusiv si pentru copii.

Zboruri directe din Chișinău in Sharm El Sheikh și Hurghada 2024

Zboruri directe către Egipt pleacă de la aeroportul Chișinău în fiecare săptămână. Frecvența zborurilor depinde de „sezon”.

Charter Chișinău - Egipt zboară în două direcții - stațiunea și regiunea Hurghada, precum și Sharm el Sheikh. Vara, când Turcia este principalul concurent al Egiptului, avion direct zboară spre Hurghada o dată pe săptămână, iar din toamnă (octombrie) - de două ori. Timpul de zbor este de 3 ore. În ceea ce privește plecările din Chișinău către Sharm el Sheikh 2024, vara sunt două zboruri pe săptămână, din toamnă numărul zborurilor crește la 4-5 ori pe săptămână. Cât durează zborul? Zborul durează 3 ore și 20 de minute.

După cum vedeți, ori de câte ori vă decideți să zburați în vacanță la marea Roșie din Chișinău, puteți sa plecati tot timpul anului. Dacă aveți nevoie doar de bilete fără cazare la hotel, atunci contactați managerii companiei noastre pentru rezervare și cumpărare.

Early booking și tururi fierbinti last minute în Egipt din Chișinău

Preferată de mulți călători promoția early booking (atunci când un tur este rezervat și plătit cu mult înainte de a începe - câteva luni), este, de asemenea, populară în direcția egipteană. La urma urmei, așa poți fi sigur de vacanța nu numai la cel mai mic preț, ci și în hotelul și camera preferată.

De asemenea, datorită ușurinței obținerii vizei în Egipt (la sosire - condițiile diferă în funcție de sex și vârstă), precum și mai multor zboruri săptămânale către această țară din Chișinău, este foarte ușor pentru cetățenii moldoveni să plece în ultimul moment.  În plus, cetățenii cu pașapoarte românești pot zbura cu ușurință din Chișinău în tururi fierbinti. Călătoriile last minute în Egipt sunt o combinație de prețuri mici și oportunitatea de a zbura în vacanță mâine sau în câteva zile.

Prețuri pentru vacanțe în Egipt

În țara faraonilor din Moldova te poți relaxa la cel mai modest buget sau pentru mii de euro în hoteluri de lux. Cele mai mici prețuri sunt stabilite pentru hoteluri de 3*. Astfel de hoteluri sunt cel mai adesea situate pe 2-3 linii de coastă sau mai departe. Unele hoteluri oferă un serviciu de transfer gratuit sau plătit la cea mai apropiată plajă publică. În plus, astfel de hoteluri econom oferă condiții modeste de viață cu strictul necesar, cel mai adesea fără renovare de câțiva ani. În orice caz, recomandăm vacanțele în hoteluri bugetare de 3* doar turiștilor nepretențioși și este mai bine să acordați preferință hotelurilor de cel puțin 4*.

Hotelurile de 4* din Egipt diferă prin dimensiunea teritoriului, apropierea de mare, prezența toboganelor și a unui parc acvatic, condițiile pentru copii, „prospețimea” camerelor și a terenului hotelului. Fără îndoială, țara are hoteluri uimitoare de 4* care sunt incredibil de populare printre turiști.

Hotelurile de 5* sunt și ele diferite, iar călătorii au posibilitatea de a alege o vacanță ieftină sau una scumpă și luxoasă în hoteluri uluitoare - complexe uriașe cu tot ce ai nevoie.

Pe lângă hotelul selectat, prețurile pentru vacanțele în Egipt depind de sezon al călătoriei.

Vacanta in Sharm El Sheikh și Hurghada 2024 pentru cetățenii moldoveni - diferențele dintre stațiuni

Orice stațiune alegeti, va așteaptă ospitalitatea orientală, marea Roșie caldă si sărată, soarele fierbinte, narghilea, fructele de mare. Dar există si citeva diferențe între cele două regiuni principale.

Sharm este situat la marginea peninsulei Sinai, iar centrul stațiunii este situat în golful Naama. Această stațiune este adesea comparată cu Las Vegas egiptean, ceea ce permite să vă imaginam spiritul și atmosfera unică. Tururile la Sharm El Sheikh din Chișinău sunt potrivite și pentru iubitorii de petreceri live, atmosfera dinamică și viața de noapte activa. Indiferent de hotelul pe care îl alegeți, veți fi în mijlocul acțiunii. În timpul zilei, vă așteaptă vacanțele la soare și plajă, timp petrecut într-o atmosferă relaxată, dar după întuneric orașul prinde viață: străzile sunt luminate cu mii de lumini, muzica sună din toate părțile și continuă până dimineața.

Hurghada este situată pe coasta de vest a mării Roșii și se întinde de-a lungul liniei de coastă. Fiecare hotel din acest oraș este aproape ca un mic oraș separat, adiacent altora, iar deșertul nesfârșit se întinde în jur. Hurghada din Chișinău este ideală pentru familii. Fiecare hotel are de obicei un teritoriu imens și există puține divertisment în afara lui: doar câteva restaurante, magazine și o mică piață. Organizarea tuturor până la cel mai mic detaliu vă permite să obțineți plăcere maximă fără a părăsi hotelul. Fiecare hotel are mai multe piscine, cafenele, restaurante și restaurante pentru a satisface toate nevoile și preferințele oaspeților.

Sezonuri, Egipt iarna

De fapt, sezonul de înot în Egipt continuă pe tot parcursul anului și chiar iarna stațiunile egiptene încântă turiștii cu căldură și soare. Totuși, dacă ne uităm mai în detaliu, în stațiunile egiptene există perioade de sezon turistic mare și scăzut:

  • Toamna este considerată perioada cea mai favorabilă pentru a vizita țara. În acest moment, vremea în Egipt este plăcută pentru plajă și înot, nu prea cald.
  • Iarna vă puteți bucura și de o vacanță deplină la plajă, dar ar trebui să țineți cont de vânturile de coastă din unele stațiuni. Pentru un sejur cât mai confortabil, vă recomandăm să acordați atenție hotelurilor care au piscine încălzite (pentru copii și adulți).
  • Primăvara, costul tururilor scade și vremea devine mai caldă. Apropo, primăvara este și perioada cea mai favorabilă pentru scufundări în Egipt. Cu toate acestea, ar trebui să vă amintiți despre posibila întâlnire cu meduze mari (nu este periculoasă).
  • Vara, sau mai degrabă de la sfârșitul lunii mai/începutul lunii iunie, începe adevărata căldură africană în Egipt. Anterior, vizitarea stațiunilor egiptene de pe litoral nu era recomandată. Cu toate acestea, recent tot mai mulți turiști merg în Egipt vara. Se poate argumenta că o vacanță la plajă în Egipt din Moldova în lunile de vară va fi o vacanță de vară, dar din cauza căldurii poate fi dificil să o combinați cu programele de excursii.

Marea în Egipt

Egiptul este spălat de apele a două mări - Mediterana și Roșia. Cele mai populare stațiuni de plajă (Hurghada, Safaga, Sharm El Sheikh, Dahab, Nuweiba, El Gouna, Marsa Alam, Naama Bay) sunt situate pe marea Roșie.

Excursii în Egipt și ce să vizitati

Tururi în Egipt din Chișinău sunt cel mai bine combinate cu excursii prin țară la numeroase obiective turistice, orașe, stațiuni și chiar mări (rețineți că sunt doua mari). Există multe locuri uimitoare de vizitat în Egipt. Nu ratați ocazia de a vedea piramidele din Giza și misteriosul Sfinx (la aproximativ 7 ore de mers din stațiuni), explorați vechiul Luxor cu templele sale și Valea Regilor (aproximativ 7 ore), sa vă scufundați în atmosfera anticului Cairo cu palatele și bazarurile orientale.

În plus, trebuie să vizitați templele uimitoare din Abu Simbel din Aswan (9 ore), să faceți o croazieră pe râul Nil pentru a vă bucura de frumusețea peisajului și să vizitați templele antice de pe maluri, să explorați lumea subacvatică a marii Rosii și întâlniți răsăritul soarelui pe muntele Sinai. Tot din Sharm El Sheikh se pot face excursii in Israel si Petra (Iordania).

Sa fiti siguri că managerii agenției de turism AviaTur vor oferi pentru dvs. cel mai bun tur în Egipt din Chișinău și cel mai potrivit hotel în funcție de dorințele, preferințele și bugetul dumneavoastră.

Pe site-ul companiei de turism AviaTur.md, puteți să vă alegeți singuri vacanța în Egipt din Chișinău.