Oferte vacanța in EAU și Dubai din Chișinău 2024

Sute de turiști vin anual în Emiratele Arabe Unite și Dubai din Chișinău și toata Moldova. Sunt atrași de o vacanță la plajă în Emiratele Arabe Unite, o varietate de divertisment, oportunități excelente de cumpărături, locuri interesante in Dubai și, desigur, o viață luxoasă. Pachetele și tururile către Dubai din Chișinău, sau către alte emirate populare, vă permit să experimentați exclusivitatea, statutul VIP și luxul la fiecare pas. Astăzi, călătorii din Moldova au numeroase oportunități de a pleca în vacanță în Emiratele Arabe Unite pentru o experiență de neuitat, inclusiv la prețuri accesibile și atrăgătoare. Din 17 octombrie este disponibil un zbor direct Chișinău - Dubai, precum și opțiuni de zbor direct din România - București și Cluj-Napoca.

Bilete de avion pentru zbor Dubai din Chișinău 2024

Câteva ani în urmă, a fost deschis un zbor direct de la Chișinău către Emiratele Arabe Unite, la Dubai. Din 17 octombrie 2023, programul de zbor al companiei aeriene FlyOne intră în vigoare. Sunt planificate trei zboruri pe săptămână (marți, vineri, duminică). Primul zbor a avut loc pe 17 octombrie, iar ultimul pe 31 martie 2024. Durata zborului este de aproximativ 5 / 5 ore și jumătate.

 • Ora plecării din Chișinău: KIV – DXB 10:50
 • Ora plecării din Dubai: DXB – KIV 18:45

De asemenea, călătorii din Moldova pot ajunge în Emiratele Arabe Unite printr-un zbor direct din România.

Zboruri din București (timpul de zbor este de 5 / 5 ore și jumătate):

 • București – Dubai (marți, joi, sâmbătă, duminică, începând cu noiembrie - zilnic). OTP – DXB, compania aeriană WizzAir.
 • București – Abu Dhabi (marți, joi, sâmbătă, duminică, începând cu noiembrie - zilnic). DXB – OTP, compania aeriană WizzAir.

Zboruri din Cluj-Napoca (timpul de zbor este de 5 ore și jumătate / 6 ore):

 • Cluj-Napoca – Dubai (luni, vineri). CLJ – DXB, compania aeriană WizzAir.
 • Cluj-Napoca – Abu Dhabi (luni, vineri). CLJ – AUH, compania aeriană WizzAir.

Există, de asemenea, opțiuni de zbor din Chișinău cu escală. Așa că aveți multe variante la dispoziție. Vă rugăm să vă adresați managerilor companiei noastre și aceștia vă vor alege cele mai bune bilete de avion și opțiuni de zbor.

Oferte si sejururi în Emiratele Arabe Unite și Dubai 2024 pe sistemul Totul inclus / All inclusive

Recent, în Emiratele Arabe Unite a apărut o ofertă pentru turiștii care preferă să stea la hotelul lor și să aibă tot ce le trebuie “la îndemână”. Spre deosebire de Egipt, Turcia sau Bulgaria, nu există standarde general acceptate pentru sistemul All Inclusive în Emiratele. Condițiile și conținutul serviciilor AI sunt individuale și pot varia în fiecare hotel, precum și prețurile ofertelor finale și pachetelor de vacanță pentru cupluri sau familii.

Caracteristicile vacanțelor All Inclusive în Dubai și Emiratele Arabe Unite:

 • Cantitate limitată de alcool sau absența completă a acestuia;
 • Hotelurile care oferă servicii All Inclusive sunt axate în principal pe odihna la plajă și sunt situate în emiratele Fujairah și Sharjah. De obicei sunt situate pe primele linii de plaje sau in zone prestigioase;
 • În hotelurile de 3 și 4 stele mai accesibile, sistemul All Inclusive trebuie înțeles ca “mic dejun + prânz + cină” și nimic mai mult. Este posibil să includă băuturi răcoritoare în bar în cantități limitate;
 • Pe lângă mese, de obicei, toți turiștii pot folosi șezlonguri gratuite pe plajă, iar hotelurile oferă un transfer la plajă (de câteva ori pe zi) dacă sunt departe. Unele hoteluri oferă și excursii în zone turistice populare.

Odihna la mare in Emiratele Arabe si Dubai cu copii din Moldova

Vacanța cu copii în Emiratele devin și mai interesante, deoarece există un număr mare de oportunități pentru Turistii tineri. Există aproximativ 10 parcuri acvatice în țară, inclusiv numeroase parcuri acvatice mici pentru copii mici. Familiile ar trebui să viziteze și parcuri tematice, unde copiii își pot întâlni personajele și supereroii preferati de desene animate, precum și să se bucure de plimbări interesante. Multe hoteluri de cinci stele din Emiratele sunt orientate spre familie și oferă cluburi pentru copii, servicii de babysitting, piscine, terenuri de joacă și meniuri speciale pentru copii în restaurante. În hotelurile de 3-4 *, astfel de servicii sunt rare.

Selectarea hotelurilor pentru familii în Emiratele Arabe cu prețurile poate fi făcută pe site-ul nostru.

Regiunile turistice și stațiunile din Emiratele Arabe Unite și unde este mai bine să te relaxezi

 • Abu Dhabi este construit după cele mai recente tendințe în arhitectură și, prin urmare, atrage turiști care preferă să se relaxeze într-o atmosfera luxoasa. Unele hoteluri, axate pe o vacanță retrasă, sunt situate puțin departe de oraș, dar oferă un serviciu gratuit de transfer către marile centre comerciale. Distanța până la Dubai este de 150 km.
 • Dubai este un oraș al soarelui și al vremii grozave. Dacă doriți să vă relaxați pe plajele cu nisip, să vă scufundați în atmosfera unei metropole luxoase, să vizitați festivaluri vibrante, sa faceti sopping in magazine de marcă, sa mincati in restaurante cu bucătari celebri, atunci veniți aici. Multe clădiri din acest oraș bat toate recordurile (Burj Khalifa, Burj Al Arab), iar viața de noapte se va potrivi chiar și celor mai pasionați tineri.
 • Jumeirah este cea mai luxoasă zonă rezidențială din Dubai, unde puteți găsi vile, zgârie-nori, restaurante și cluburi de noapte. Principala atracție a acestui loc este insula artificială Palm Jumeirah, unde vă puteți bucura de nivelul maxim de lux și relaxare pe plaja.
 • Sharjah este pentru cei care nu consumă alcool, preferă o vacanță liniștită cu copiii, sunt interesați de cultura arabă și de oportunități de cumpărături profitabile. Nu sunt multe hoteluri în Sharjah, dar aproape toate sunt situate pe prima linie a plajei. Distanța până la Dubai este de 30 km.
 • Ras al-Khaimah este regiunea cea mai nordică, care sa deschis pentru turiști relativ recent. Există multe hoteluri orientate spre familie care oferă all inclusive. Nu există nicio interdicție de alcool în Ras Al Khaimah. Toate acestea fac ca emiratul să fie atractiv pentru iubitorii de vacanțe tradiționale la plajă. Distanța până la Dubai este de 110 km.
 • Fujairah este singurul emirat situat pe coasta oceanului Indian (restul sunt pe coasta golfului Persic). Aici veți găsi peisaje frumoase cu grădini tropicale și munți stâncoși. Clima din Fujairah este mai blândă, iar diversitatea florei și faunei este impresionantă, recifele de corali atrag daiverii, iar dezvoltarea urbană confortabilă vă permite să vă bucurați de o vacanță relaxantă la plajă. Distanța până la Dubai este de 150 km.
 • Umm Al Quwain este un emirat liniștit în care se păstrează modul tradițional de viață, astfel încât oaspeții se pot bucura de o vacanță relaxantă și de oportunitatea de a se cufunda în atmosfera țării fără farmec. Aici numărul hotelurilor nu este atât de mare, dar ei sunt ieftine și decente, ceea ce face ca acest emirat să fie atractiv pentru o vacanță relaxantă cu copii. Distanța până la Dubai este de 50 km.
 • Ajman oferă hoteluri de lux cu plaje private, terenuri spațioase și infrastructură modernă. Dacă preferați să vă relaxați lângă mare într-un mediu calm, cu sunetul valurilor pe nisipul alb, atunci Ajman este o alegere excelentă. Distanța până la Dubai este de 40 km.

Sezoane turistice și când este mai bine să veniți la odihna în Emirate

Cel mai bun sezon pentru a vizita Emiratele este octombrie-noiembrie sau martie-aprilie, deși țara poate fi vizitată pe tot parcursul anului. Aici domnește vara, deși poate fi cald sau mai puțin cald. Lunile de iarnă sunt vârful popularității Emiratelor, dar marea poate fi răcoroasă și vântoasă pe coastă. În perioada iunie-august se incepe vara de desert adevarata, cu temperaturi extrem de ridicate, ceea ce face ca șederea la soare să fie periculoasă și, prin urmare, nu mulți oameni decid să vină în această perioadă.

Pe site-ul companiei de turism AviaTur.md, puteți să vă alegeți singuri vacanța în Dubai și Emiratele Arabe din Chișinău.