Politica site-ului

Bine ați venit pe site-ul agenției de turism AviaTur.md. Suntem încântați să vă oferim serviciile noastre prestate de rezervare a ofertelor de vacanță și vă prezentăm mai jos politica de utilizare pentru acest site. Vă rugăm să citiți cu atenție și să înțelegeți termenii și condițiile noastre, deoarece aceștia reglementează utilizarea site-ului nostru.

 1. Confidențialitatea: Prin intermediul site-ului nostru și al proceselor noastre de rezervare, putem colecta următoarele tipuri de informații:

  1. Informații personale: Acest lucru poate include numele Dvs., numărul de telefon, adresa de e-mail, precum și alte detalii, care pot fi necesare pentru a vă ajuta cu rezervările și solicitările Dvs.

  2. Informații de plată: Pentru procesarea plăților și rezervărilor, nu colectăm pe site informație legătă de cardul de credit sau alte metode de plată, acestea fiind prelucrate pe pagina băncii.

  3. Informații tehnice: Prin intermediul cookie-urilor și a tehnologiilor similare, putem colecta informații despre dispozitivul Dvs., adresa IP și activitățile Dvs. pe site-ul nostru. 

         Nu vindem, nu închiriem și nu dezvăluim în mod intenționat informațiile cu caracter personal către terțe părți, cu excepția cazurilor prevăzute de lege sau în scopurile specificate în această politică. 

 1. Rezervări: Puteți face online rezervărea turului direct de pe site-ul nostru sau să contactați agenții noștri de turism.

 2. Drepturile de Autor: Toate drepturile de autor asupra conținutului și materialelor acestui site sunt rezervate. Nu puteți reproduce, distribui sau utiliza materiale de pe acest site fără permisiunea noastră scrisă.

 3. Link-uri Externe: Site-ul nostru poate conține link-uri către site-uri web terțe. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau politica de confidențialitate a acestor site-uri externe.

 4. Comentarii și Feedback: Vă încurajăm să ne oferiți feedback și comentarii de pe pagina noastră Contacte. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a elimina sau modera comentariile inadecvate sau ofensatoare.

 5. Modificări ale Politicii Site-ului: Ne rezervăm dreptul de a modifica politica site-ului nostru în orice moment. Orice modificări vor fi afișate pe această pagină, astfel încât vă rugăm să verificați periodic.

 6. Contact: Pentru întrebări sau clarificări cu privire la politica noastră, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de pe pagina de contact a site-ului nostru.

Vă mulțumim pentru vizitarea site-ului nostru. Sperăm să vă bucurăm cu informația pe care o oferim și vă așteptăm cu drag, pentru a vă ajuta să vă planificați următoarea călătorie.