Oferte vacanța în Turcia din Chișinău 2024

Plănuiți o vacanță în 2024? Mergeți în frumoasa Turcia! Bucurați-vă de plaje nesfârșite, de marea caldă și limpede, de o istorie bogată și de o varietate de activități. Tururile si oferte all sau ultra all Inclusive pe litoral în Turcia oferă prețuri accesibile, servicii excelente, descoperiri culturale și culinare, precum și distractie. Uitați de grijile de zi cu zi și scufundați-vă în ospitalitatea și frumusețea acestei țări minunate. Rezervați-vă chiar acum vacanța si sejurul de neuitat în Turcia din MD prin oferte fierbinti last minute din Chișinău și creați amintiri de neuitat pentru întreaga familie!

O vacanță în Turcia din Chișinău 2024 are propriile caracteristici și avantaje:

 • Locație convenabilă. Chișinăul se află în imediata apropiere a Turciei, ceea ce face ca deplasarea în această țară să fie mai accesibilă și mai comodă. Câteva ore și sunteti pe malul mării Mediterane sau al mării Egee.
 • Varietate de destinații de vacanță. Compania noastră are plăcerea de a oferi numeroase stațiuni din Turcia, inclusiv Bodrum, Marmaris, Kusadasi, Antalya, Alanya, Kemer, Side, Belek și altele. Zborurile spre aceste stațiuni se efectuează din Moldova din Chișinău spre aeroporturile din Antalya, Bodrum și Dalaman, precum și spre Istanbul.
 • Odihna all inclusive. Odihna all inclusive în hotelurile din Turcia oferă o gamă completă de facilități și servicii, inclusiv o varietate de restaurante și baruri, spa-uri, centre de fitness, piscine, divertisment și multe altele. Bineînțeles, cu o vacanță all inclusive, vă puteți bucura de o mare varietate de mese și băuturi pe tot parcursul zilei.

În plus, Turcia este o alegere excelentă pentru cei care preferă cele mai bune condiții pentru copiii lor în timp ce își petrec vacanța într-o stațiune pe malul mării.

Hoteluri din Turcia - recomandate si populare

Referindu-ne la destinațiile tradiționale de vară, turiștii din Moldova preferă să-și petreacă vacanțele în hoteluri de 5 stele în Turcia (aproximativ 95% dintre călători) și în hoteluri de 4 stele (aproximativ 5% dintre turiști). 99% dintre turiști aleg să se odihnească cu sistemul "All Inclusive" sau "Totul inclus".

Vacanța în Turcia totul inclus All Inclusive

Vacanța All Inclusive în Turcia oferă o experiență unică și confortabilă, permițând turiștilor să se bucure de numeroase avantaje:

 • Mâncare: toate mesele sunt incluse în prețul turului - micul dejun, prânzul, cina, precum și gustările și băuturile. Turiștii se pot bucura de o gamă largă de preparate, inclusiv bucătăria locală și internațională, servite în restaurantele hotelului sau sub formă de bufet suedez.
 • Băuturi: o selecție variată de băuturi alcoolice și non-alcoolice de producție locală, care pot fi comandate în barurile și restaurantele hotelului.
 • Distracții: multe hoteluri "All Inclusive" oferă programe variate de divertisment, activități sportive, spectacole de seară, petreceri, programe de animație și multe altele.
 • Piscine și plaje: Vacanța "All Inclusive" în Turcia de obicei include accesul la piscine cu tobogane, piscine pentru copii, jacuzzi și, adesea, acces direct la o plajă privată cu șezlonguri și umbrele.
 • Servicii și facilități: majoritatea hotelurilor oferă diverse servicii, cum ar fi SPA, săli de fitness, saune, cluburi pentru copii și altele.

Early booking – rezervarea anticipata a tururilor în Turcia

Rezervarea timpurie a vacanțelor în Turcia - oportunitatea de a-ți rezerva concediul în avans, adesea cu câteva luni înainte de călătorie. Această practică devine tot mai populară printre călători, care caută să obțină condiții avantajoase și prețuri reduse pentru călătoriile lor.

Avantajele rezervării anticipate pentru turiști:

 1. Prețuri cu adevărat reduse. De obicei, costul tururilor scade cu 50-30% față de prețul inițial.
 2. Disponibilitatea locurilor în toate hotelurile, în toate categoriile de camere.
 3. Disponibilitatea locurilor în avion în orice dată dorită.
 4. Flexibilitatea plății tururilor - agențiile de turism oferă mai multe modalități de plată pentru acest tur, inclusiv în etape.

Oferte fierbinti last minute in Turcia

Alegerea preferată a multor turiști - ofertele fierbinti last minute către Turcia din Chișinău. Avantajul acestor pachete este evident - prețul mai scăzut. În plus, puteți pleca în vacanță chiar mâine sau în cel mai scurt timp. Astfel, evitați să căutați printre toate hotelurile de pe coastă.

Cum apar pachetele cu prețuri mai mici? Totul este foarte simplu - fie hotelul, fie avionul, pentru datele viitoare de vacanță, au locuri libere. Prin urmare, pentru a nu pierde o parte din profit, aceste locuri sunt oferite cu o reducere semnificativă. În acest fel, vacanța în Turcia poate fi una economă, chiar și în hoteluri de primă clasă.

Oferte la cele mai populare regiuni și stațiuni din Turcia

Turcia este spalata de patru mari (Meditareana, Egee, Neagra, Marmara), dar majoritatea turistilor din Moldova prefera sa-si petreaca vacanta in statiuni mediteraneene precum Antalya, Belek, Alanya, Kemer si Side. Sezonul de plajă aici începe în aprilie și durează până în noiembrie, permițându-vă să vă bucurați de înot și de vacanta pentru o perioadă lungă de timp. La începutul și sfârșitul sezonului, în special în Alanya, temperatura apei va fi cea mai confortabilă și mai caldă. Zboruri din Chișinău in Turcia către marea Mediterană în timpul sezonului de vârf sunt efectuate zilnic, chiar și mai multe zboruri pe zi.

Marea Egee Turciei este a doua cea mai populară printre turiști, atrăgând în principal europeni și turci. Pe această coastă se află stațiuni faimoase precum Marmaris, Bodrum, Fethiye, Dalaman și Kusadasi. Sezonul de înot pe malul marii Egee începe în mai și durează până în octombrie, oferind posibilitatea de a bucura de scăldat și de vacanțele la plajă pentru o perioadă lungă de timp. Zborurile din Chișinău spre Turcia către coasta mării Egee (Bodrum și Dalaman) sunt efectuate de mai multe ori pe săptămână.

Cele mai populare regiuni Turciei (marea Mediterana)

Stațiune Plaje Cui se potriveste Distanța de la aeroport
Antalya pietriș, nisip, platforme iubitori de plimbări de seară prin stațiune și viața de noapte activă, cupluri tinere, tineri, familii cu copi 0 km
Alanya plaje - pietriș, nisip familii cu copii, iubitori de viață de noapte activă și cluburi, turiști economic 120 km (transferul de la aeroport durează aproximativ două - trei ore)
Side nisip și pietriș, nisip familii cu copii, tineri, iubitori de istorie și ruine 65 km (o oră și jumătate)
Kemer pietriș familiili cu copii, iubitorii de priveliști frumoase, iubitorii de activități în aer liber 45 km (o oră)
Belek nisip iubitorii de odihna respectabila VIP, familii cu copii, iubitorii unei vacanțe relaxante 30 km (o jumătate de oră)

Indiferent de preferințele dumneavoastră de vacanță, echipa Aviatur este convinsă că o vacanță în Turcia este cea mai bună alegere pentru toți călătorii.