Israel

Israelul din Chișinău 2024 și din republica Moldova - este o destinație foarte populară printre cetățenii țării noastre, mai ales după anularea obținerii vizei obligatrie pentru trecerea frontierei. Sute și mii de conaționali merg în Israel pentru muncă, pelerinaj, vizite și, desigur, pentru odihna, vacanțe și excursii. Mai jos vom vorbi despre câteva caracteristici ale vacanțeir în Israel, în această țară minunată.

Bilete de avion în Israel Tel-Aviv din Chisinau

Pentru cei care plănuiesc o călătorie din Chisinau în Israel, există o varietate de opțiuni de bilete de avion disponibile, oferind zboruri convenabile și multe companii aeriene din care puteți alege. Călătorii au la dispoziție atât zboruri directe din Chișinău spre Tel Aviv (durata zborului este de aproximativ 2 ore și jumătate), cât și zboruri cu escala. În plus, există multe zboruri directe din orașele din România - București, Iași, Cluj-Napoca și altele. Și dacă luăm în considerare faptul că a ajunge în România astăzi nu este dificil, deoarece există multe opțiuni de transport diferite (tren, autobuz, microbuz), atunci pentru a ajunge în Israel din Chișinău puteți lua în considerare si zborurile spre Tara Sfinta din România.

Pelerinaj în Israel

Pelerinajul în Israel este o ocazie unică de a pătrunde în istoria și rădăcinile religioase a patru religii mondiale: iudaismul, creștinismul, islamul, bahai. Locurile sfinte se află peste tot - Ierusalim, Haifa, Acre, Betleem, Galileea, Muntele Măslinilor și altele. Toate acestea atrag milioane de pelerini și turiști în fiecare an.

Israelul este, de asemenea, cunoscut pentru patrimoniul său istoric bogat, care poate fi explorat în timpul unui tuк spre locuri sfinte. Vizitatorii pot vizita situri arheologice precum Masada și Cezareea pentru a învăța despre civilizațiile antice care au înflorit în regiune cu mii de ani în urmă.

Israel - odihna si oferte la marea Moartă

Marea Moartă, situată la granița dintre Israel și Iordania, este un fenomen natural unic datorită particularităților sale. Este considerat cel mai jos lac de pe pământ și are o salinitate ridicată, ceea ce îi conferă "flotabilitate" și proprietăți terapeutice unice.

Datorită conținutului său ridicat de minerale și sare, marea Moartă atrage turiști și vizitatori din întreaga lume. Nămolul și apa sa sunt cunoscute pentru calitatile lor curative, în special pentru piele și sistemul respirator. În plus, locația sa joasă și condițiile climatice favorizează un simt de relaxare și bunăstare.

Oferte si excursii in Israel din Chisinau si Moldova

Excursiile în Israel oferă o ocazie unică de a cunoaște istoria, cultura și tradițiile religioase bogate ale acestei țări fascinante. Compania noastră AviaTur oferă o gamă largă de excursii în Israel, care includ cazare, vizite turistice și tururi ghidate, transferuri, asigurare medicală. Tot ce trebuie să faceți este să decideți destinația dorită și ce doriți să vedeți, de restul se vor ocupa managerii companiei noastre. Prin urmare, răspunsul la întrebarea - cât de mult costă o excursie în Israel depinde de preferințele dumneavoastră și de durata șederii în "Țara Sfântă".

Beneficiile vacantei si sejurului în Israel:

  • Unul dintre beneficiile vacanțelor și vizitelor în Israel este combinația unică de atracții istorice și peisajelor naturale frumoase. Veți putea vizita locuri atât de populare precum Ierusalim, marea Moartă, Eilat și marea Roșie, Tel Aviv, Betleem. Toate acestea vor fi interesante, inclusiv pentru copii, deoarece această țară are ceva de oferit celor mai tineri oaspeți.
  • Datorită faptului că Israelul este o țară mică și compactă, este ușor să ajungeți de la o regiune la alta. Țara are un transport public bine dezvoltat - trenuri, autobuze, și există, de asemenea, zboruri interne din Tel Aviv spre Eilat. Deci, puteți fi siguri că într-o singură călătorie veți putea vedea o mulțime de locuri uimitoare.  
  • Israelul este cunoscut pentru cultura și bucătăria sa diversă. Puteți încerca mâncăruri autentice și să vă bucurați de o varietate de arome, de la falafel la mâncăruri rafinate cu fructe de mare. De asemenea, țara prinde viață cu diverse festivaluri și evenimente unde vă puteți cufunda în cultura și tradițiile locale.
  • Datorită climei însorite, Israelul este un loc ideal pentru o vacanță la mare, pe plajă. Vă puteți relaxa pe plajele cu nisip de la marea Mediterană, Moartă și Roșie, puteți înota în apele calde și vă puteți bucura de soare. În plus, Israelul este o vacanță excelentă și iarna, deoarece este țara verii veșnice.
  • Absența barierei lingvistice este, de asemenea, unul dintre avantajele acestei țări. Engleza este foarte populară aici (inscripțiile sunt dublate în trei limbi - ebraică, arabă și engleză). În plus, datorită abundenței de oameni din țările post-sovietice, rusa este, de asemenea, foarte comună aici.