Oferte vacanța in Bulgaria din Chișinău 2024

Bulgaria oferă o mulţime de clipe plăcute pentru fiecare membru al familiei tale! Ospitalitatea bine cunoscută a localnicilor creează o armonie perfectă într-o frumusețe a naturii bulgare, a mării calde şi programe vaste pentru excursii. Aici vă puteţi bucura de o vacanță chiar şi la un cost scăzut. Rezervarea anticipată a călătoriei în Bulgaria oferită de AviaTur permite un cîștig suplimentar în ceea ce privește preţul și în același timp asigură accesibilitatea la serviciile solicitate de Dumneavoastră.

Avantajele unei vacanțe în Bulgaria din Chisinau

Printre avantajele unei vacanțe în Bulgaria se numără frumoasele plaje de nisip de la Marea Neagră, care atrag turiștii cu curățenia și apa caldă, creând condiții ideale pentru relaxare și sporturi nautice. Bulgaria este renumită pentru moștenirea sa culturală unică și istoria sa bogată, oferindu-le turiștilor posibilitatea de a vizita orașe vechi, monumente arhitecturale și muzee unice pentru a se cufunda în atmosfera acestei țări uimitoare. Prețurile relativ accesibile pentru cazare, mâncare și divertisment fac din Bulgaria o destinație de vacanță atractivă, în special pentru familii și călătorii cu buget redus, permițându-vă să aveți parte de o vacanță de înaltă calitate fără cheltuieli financiare semnificative.

Vacanță în Bulgaria all inclusive / totul inclus

Vacanțele All Inclusive în Bulgaria le oferă turiștilor o experiență confortabilă și lipsită de griji, oferind o gamă largă de servicii, inclusiv o bucătărie variată, cocktailuri colorate, programe de divertisment și acces la deliciile de pe plajă - toate acestea fac vacanța și mai plăcută și de neuitat. Opțiunile All Inclusive din stațiunile bulgărești sunt deosebit de populare în special în rândul familiilor cu copii și al celor care preferă să își planifice din timp bugetul de vacanță. Astfel de oferte le oferă turiștilor tot ceea ce au nevoie, fără a fi nevoiți să se îngrijoreze de cheltuieli suplimentare și permițându-le să se bucure pe deplin de deliciile unei vacanțe la Marea Neagră.

Autocar Chisinau – Bulgaria

În timpul verii, mai exact de la sfârșitul lunii mai până la mijlocul lunii septembrie, autobuze cu călători pleacă zilnic din Chișinău spre Bulgaria. Aproximativ 500-600 de kilometri și teritoriul României îi separă pe locuitorii Moldovei de popularele stațiuni de la Marea Neagră. Această distanță se parcurge de obicei peste noapte. Pasagerii pleacă din capitala Moldovei în jurul orei 18-19, iar în prima stațiune, Albena, turiștii ajung în jurul orei 7-8 dimineața. Până la ultima mare stațiune, turiștii ajung în jurul orei 11 după-amiaza. Bineînțeles, timpii indicați sunt aproximativi și depinde mult de trecerea prin mai multe vămile. În plus, merită luat în considerare faptul că stațiunile din regiunea Varna, adică Albena, Nisipurile de Aur și altele sunt primele pe traseul autobuzului și aici turiștii ajung primii.

Early booking si oferte fierbinti / last minute in Bulgaria

Rezervarea din timp le permite turiștilor să profite la maximum de călătoria lor în Bulgaria, oferindu-le posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de hoteluri și excursii la cele mai atractive prețuri, precum și de a-și planifica vacanța din timp, fără complicații.
Călătoriile la cald în Bulgaria sunt opțiunea ideală pentru cei care doresc să economisească bani și, în același timp, să se îndrepte rapid spre plajele de la Marea Neagră. Aceste oferte speciale oferă o oportunitate unică de a obține reduceri atractive la excursii și de a vă bucura de soarele, marea și bogatul patrimoniu cultural al Bulgariei.

Hoteluri din Bulgaria recomandate si populare:

Hotele 4*

Hotele 3*

Stațiuni de vară pe litoralul Bulgariei

Coasta de vară a Bulgariei este împărțită în două regiuni - Varna și Burgas. Acestea sunt cele mai mari două orașe de pe coasta Mării Negre, în apropierea cărora se află stațiuni populare.

Regiunea Varna:

 • Balchik
 • Albena
 • Nisipurile de Aur / Golden Sands
 • S Constantin și Elena
 • Sunny Day

Regiunea Burgas:

 • Obzor
 • Elenite
 • Sf Vlas
 • Sunny Beach
 • Nessebar
 • Pomorie
 • Sozopol
 • Duni

Când vă petreceți vacanța în Bulgaria la mare

Odihna în perioada estivală se bucură de o mare popularitate, căci se pot efectua excursii combinate cu vizitarea locurilor istorice. Mii de kilometri de plaje curate, mare caldă, afectuosă, calmă și o mulțime de impresii de neuitat – sunt toate în favoarea turiștilor. Clima locală este potrivită și favorizează primirea bronzului mult așteptat și frumos etalat, iar mulțimea izvoarelor minerale cu apă pură ajută la îmbunătăţirea stării dumneavoastră de sănătate în orice moment al anului.

Sărbătorile de iarnă petrecute în Bulgaria din Chișinău - e cel mai potrivit moment pentru a-l petrece la staţiunile locale de schi, în special la sărbătorile de Crăciun şi Anul Nou. Sezonul de iarnă începe în luna decembrie şi durează pînă la sfîrșitul iernii. Odihna pe timpul iernii, deseori pleacă întreaga familie alături de copii. Echipamentul special pentru iarnă poate fi ales și pentru cei mai mici membri ai familiei, pentru a se putea bucura cu toții de odihnă.

Ce să faceti în Bulgaria

Indiferent de perioada anului, vacanța este însoţită întotdeauna de un program interesant pentru excursii. Oraşele antice - maiestuosul Templu, mănăstirile arhitectural-istorice şi rezervațiile naturale - permit fiecărui cunoscător de frumusețe o delectare de neuitat. Deseori excursiile sunt însoţite de degustări ale bucatelor și băuturilor locale, precum şi participarea la diverse activităţi culturale. Iubitorii de vacanțe active pot face o excursie scurtă cu barca în Istanbulul turcesc sau pe coasta română.

Odihna in Bulgaria - este o alegere excelentă în comparație cu preţul relativ scăzut. Excursiile contribuie la primirea celor mai deosebite impresii. Vă veți întoarce cu multă plăcere la noi, dacă călătoriți împreună cu AviaTur!