Odihna in Muntenegru din Chișinău cu avion

Odihna în Muntenegru atrage cu peisajele sale fantastice, produse alimentare delicioase, monumente istorice și de arhitectură, cu marea curata. Desigur mii de turisti sunt atrase si de gama larga de excursii prin țara. 

În sezonul 2022 tot mai mulți turiști descoperă o nouă direcție - Muntenegru. Compania noastră vă oferă zboruri directe de la Chișinău în Muntenegru, precum și o gamă largă de apartamente și hoteluri pentru vacanța dumneavoastră.

Prețuri rezonabile, bucătăria delicioasă locală, numeroase excursii de vizitare a obiectivelor turistice - toate acestea va asteapta in Muntenegru. Marea si plaja de asemenea este magnetul principal, deoarece marea Adriatică este incredibil de curată, foarte caldă și îi invită pe turiști la plajele cu pietriș sau nisip. În plus, marea Adriatică este mai sărată decât Neagra, marea Egee și chiar marea Mediterană, astfel încât chiar și cei care nu pot înota vor putea să înoate în ea incredibil de ușor.

Contactați managerii companiei AviaTur și noi vom selecta cele mai relevante prețuri pentru concediul de pe malul mării din Muntenegru.