Vacanta la mare din Chisinau - unde sa odihnesti cu un zbor direct?

Din aeroportul Chișinăului zilnic pleacă o mulțime de zboruri către destinații populare, inclusiv stațiuni din țări precum Italia, Israel, Franța, Spania, Cipru, Portugalia și unele altele. În plus, vara puteți lua un zbor direct din Chișinău către Egipt, Turcia, Grecia, Muntenegru și Albania. Să vorbim mai detaliat despre charterele de vară și destinațiile disponibile cetățenilor moldoveni doar vara, în sezonul cald.

Din Chișinău la Tirana (Albania, durata zborului - o oră și jumătate)

O direcție relativ nouă pentru chișinăuienii și cetățenii Moldovei este capitala Albaniei - Tirana, situată la doar 30 km de țărmurile Mării Adriatice și Ionice. Albania este o destinație puțin cunoscută pentru turiștii moldoveni, care este o țară confortabilă situată la joncțiunea a două mări, înconjurată de vecini populari - Grecia și Muntenegru. Izolată de lume de mulți ani, Albania și-a păstrat bogatul patrimoniu cultural și natura uimitoare, cu canioane pitorești și plaje curate. Localnicii, cu ospitalitatea tradițională balcanică, oferă mâncare din belșug și delicioasă, prețuri accesibile pentru excursii și o atitudine respectuoasă față de fiecare oaspete al țării lor.

Zbor direct din Chișinău către Turcia (Istanbul, Antalya, Bodrum, Dalaman, durata zborului - 2 ore)

Pe tot parcursul anului, călătorii moldoveni pot merge la Istanbul, care oferă stațiune, recreere culturală și multe altele. Vara, sunt deschise și destinații precum Antalya (Marea Mediterană), Bodrum și Dalaman (Marea Egee). Dacă nu știți ce coastă să alegeți, atunci vrem să remarcăm că în Antalya există o mulțime dintre cele mai populare hoteluri de 5 stele printre cetățenii Moldovei. Astfel de complexe hoteliere sunt un fel de oraș de vară cu tot felul de divertisment pentru întreaga familie - parcuri acvatice, bucătărie uimitoare, divertisment, cazare confortabilă și turiștii nu își părăsesc adesea hotelul. Bodrum și Dalaman, la rândul lor, sunt mai concentrate pe turiștii europeni care preferă micile hoteluri confortabile, precum și plimbările de seară în jurul stațiunii. Managerii companiei noastre AviaTur vă vor spune despre alte diferențe.

Din Chișinău la Tivat (Muntenegru, durata zborului - 2 ore)

Tivat este exact aeroportul unde sosesc turistii care vor sa se relaxeze pe coasta Muntenegreanului. Distanța de la Tivat până la populara stațiune Budva este de aproximativ 20 de kilometri, ceea ce îl face un aeroport ideal pentru cei care caută apropierea de plaje pitorești și viață de noapte bogată. Renumitul Kotor este la 10 km.

Muntenegru oferă condiții ideale pentru vacanțele la mare, datorită liniei lungi de coastă la Marea Adriatică. Aici veți găsi ape cristaline, plaje cu nisip și pietriș, precum și numeroase golfuri izolate pentru o vacanță relaxantă. În plus, țara oferă o mulțime de opțiuni uimitoare pentru excursii de o zi la munți și țările învecinate.

Zbor direct din Chișinău la Heraklion (Grecia, durata zborului - 2 ore)

Creta este cea mai mare insulă grecească, ale cărei țărmuri sunt spălate de Marea Mediterană. Creta este cunoscută nu numai pentru plajele sale frumoase, ci și pentru bogatul său patrimoniu cultural. Aici veți găsi ruine antice, camere maiestuoase și mănăstiri care dau insulei caracterul său unic. Combinând o vacanță la plajă cu tururi ale obiectivelor istorice, vă puteți bucura de întreaga gamă de experiențe în vacanța dumneavoastră în Creta.

Din Moldova cu zborul direct către Egipt (Hurghada, Sharm El Sheikh, durata zborului - 3 ore)

Astăzi poți ajunge din Chișinău în Egipt aproape tot timpul anului, inclusiv vara. Diferența esențială dintre Hurghada și Sharm El Sheikh sunt plajele. Hurghada este dominată de plaje cu nisip, uneori cu o cantitate mică de pietricele, intrările în mare sunt blânde. Recifele de corali se găsesc în mare parte departe de coastă. În același timp, în Sharm el-Sheikh, coralii se apropie de plajă, creând o oportunitate de a observa pitoreștile lumi subacvatice chiar de pe mal. În plus, Sharm este o stațiune mai tânără și mai modernă în comparație cu Hurghada.

Indiferent de direcția pe care o alegeți, managerii companiei AviaTur vor fi bucuroși să ofere dvs cele mai bune bilete și cele mai bune tururi în țara visurilor.