All Inclusive / Totul inclus în Turcia și Bulgaria - beneficiile odihnei

Popular și atât de îndrăgit de turistii din Moldova, sistemul de vacanță „All Inclusive” a fost inventat încă din anii 1960 de un om de afaceri francez care deținea un lanț de hoteluri în Caraibe. Apoi, tururile sub acest sistem au inclus nu numai cazare și trei mese pe zi, ci și acces la plaje și piscine private, fructe proaspete, apă și băuturi locale. De-a lungul timpului, un astfel de sistem a început să se răspândească și în alte hoteluri din întreaga lume, iar lista de servicii a început să se extindă și să includă o saună, serviciile de animatori și cosmetologi, accesorii de baie (papuci, halate de baie, produse de igienă). Astăzi, fiecare hotel oferă propriul său sistem all inclusive, dar serviciile de bază sunt aceleași.

După cum s-a menționat mai sus, cetățenii Moldovei în sezonul estival preferă să plece în vacanță în stațiunile din Bulgaria și Turcia conform sistemului all inclusive. Care sunt beneficiile acestui tip de vacanță?

Mai profitabil

Deoarece ați plătit în avans pentru toata călătorie, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la câți bani să luați cu dvs., în ce formă să-i transportați sau unde să depozitați cash. Ați plătit deja cea mai mare parte: cazarea, drumul spre hotel, mâncarea și băuturile, ceea ce reprezintă marea majoritate a costului vacanței.

Animaţie

În cele mai multe cazuri all inclusive oferă animație atât pentru adulți, cât și pentru copii. Animatorii profesioniști se asigură că oaspeții nu plictiseze pe tot parcursul vacanței.

Economisire

Sejururi prin sistemul „all inclusive” vă permit să economisiți sume mari. De obicei odihna Totul inclus este mult mai ieftina decât un hotel de aceeași clasă, dar cu mancare și divertisment independent. Economiile sunt vizibile mai ales atunci când alegeți băuturi, deoarece câteva pahare de bere sau vin într-un restaurant din oraș pot costa mai mult decât o cină întreagă la un hotel.

Comunicare ușoară

Un alt avantaj al sistemului este simplificarea comunicării. Datorită acestui sistem, nu trebuie să vă deranjați cu detalii inutile și să învățați câteva cuvinte dintr-o limbă nouă.

Toată lumea este sătulă

Sistemul all-inclusive este potrivit în special pentru familii. Părinții care au plătit în avans pentru o astfel de vacanță pot fi siguri că toți membrii familiei vor avea acces la mese suficiente și variate, oferite într-un program clar. Acest lucru oferă confort și încredere că mesele pentru întreaga familie vor fi organizate cu grijă și nimeni nu se va simți înfometat sau nemulțumit de alegerea felurilor de mâncare. Părinții se pot bucura de vacanță în liniște știind că mesele familiei lor sunt deja pregătite, acoperite și îngrijite.

După cum puteți vedea, all Inclusive vă va ajuta să vă relaxați complet în vacanță fără să vă faceți griji pentru nimic. Tot ce este nevoie este sa alegeti hotelul potrivit, iar managerul companiei noastre si hotelierul se vor ocupa de restul. Aviatur va va ajuta să nu va gânditi cum să ajungeti de la aeroport la hotel, unde și ce să mincati, cum să va distrati și cum să ajungeti la plajă. Toate aceste întrebări vor fi rezolvate.